Professionel tømrer, som lægger nyt gulv hos dig

Er du på udkig efter en professionel gulvmand? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Windfeldt & Lindtoft finder du en professionel gulvlægger med mange års erfaring i branchen. Vi lægger nyt gulv hos kunder i og omkring Ringsted.

Vi er en professionel tømrer, som har mange års erfaring inden for diverse former for gulvrenovering. Uanset om du mangler hjælp til udskiftning af gulv, afhøvling af dit gulv eller lægning af gulvvarme, så står vi klar til at løse opgaven for dig.

Hvad koster et nyt gulv?

Den eksakte pris på et nyt gulv afhænger af flere forskellige elementer. Det kommer eksempelvis an på, hvilken type gulv du ønsker, samt hvor mange kvadratmeter der er tale om. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så står vi altid klar til at imødekomme disse efter bedste evne – og altid til så konkurrencedygtige priser som muligt.

Vi er en loyal samarbejdspartner, som går meget op i at overholde alle vores aftaler. Derudover leverer vi altid løsninger af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år. Har du brug for kompetent vejledning omkring dit nye gulv, så er du altid velkommen til at spørge os til råds. Vi står klar til at besvare alle tænkelige spørgsmål.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af nyt gulv hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: ​20 94 14 67​ eller på mail: dennis@dmj-byg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 20 94 14 67 eller sende en e-mail til dennis@dmj-byg.dk  Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DMJ-Byg ApS

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - fredag 7-16.30

CVR: 38471686

Gå til Facebook fb

​Gå til Instagram instagram

Kontakt

Skolegade 16, 4100 Ringsted