Udskiftning af døre og vinduer hos private kunder

Trænger hjemmet til nye døre eller nye vinduer? Så kommer vi gerne og hjælper dig med professionel montering. Windfeldt & Lindtoft er et professionelt tømrerfirma med mange års erfaring inden for udskiftning af døre og vinduer. Vi servicerer primært kunder fra Ringsted og omegn. 

Der er en række gode grunde til at få foretaget udskiftning af vinduer og døre. Først og fremmest er det med til at pifte udseendet op på den bolig, hvor udskiftningen foretages. Derudover kan det hjælpe med reducering af din varmeudgift. I dag fås nemlig energiruder, som er særligt velegnet til at energioptimere i hjemmet.

Vinduer efter mål

Vi tilbyder professionel levering og montering af vinduer og døre efter mål. Det betyder, at du kan få lige nøjagtigt de døre eller vinduer efter mål, som passer til dine behov. Vi er med andre ord i stand til at varetage mange forskellige opgaver, og derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp til udskiftning af døre eller vinduer.

Vi er en kompetent samarbejdspartner, som altid leverer veludførte løsninger til den aftalte tid. Hos os vægtes god kvalitet højt, hvorfor vi altid anvender materialer af høj kvalitet. Selvom kvaliteten er høj, tilbyder vi altid lave priser på udskiftning af indvendige døre samt udskiftning af vinduer.

Kontakt os, og hør mere om udskiftning af vinduer og døre

Skal vi sammensætte et godt tilbud på udskiftning af vinduer og døre hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at løse enhver opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: ​20 94 14 67​ eller på mail: dennis@dmj-byg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger om udskiftning af døre og vinduer hos dig.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 20 94 14 67 eller sende en e-mail til dennis@dmj-byg.dk  Du kan også benytte vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DMJ-Byg ApS

ÅBNINGSTIDER:

Mandag - fredag 7-16.30

CVR: 38471686

Gå til Facebook fb

​Gå til Instagram instagram

Kontakt

Skolegade 16, 4100 Ringsted